diamagazine 

Text Size

facebook Volg ons op Facebook
en blijf op de hoogte!

Waarom een iPad cursus?
Steeds meer diensten en producten worden digitaal aangeboden. Met een iPad kan u gratis beeldbellen (Facetime of Skype) met familie en vrienden in binnen- en buitenland: u hoort ze niet alleen, maar u ziet hen en zij zien ook u. Bovendien kunt u producten en boodschappen bestellen, webpagina’s bezoeken, e-mails verzenden en ontvangen, etc. Het gebruik kan u ook helpen om langer zelfstandig te blijven wonen. Daarom worden deze bijeenkomsten door de ASZ georganiseerd. De bijdrage per cursus van vier lessen is € 10,00.

De ASZ iPad cursus
Tijdens deze bijeenkomsten kunt u zien en ervaren hoe gebruiksvriendelijk de iPad is. Zo gaat u zelf aan de slag met beeldbellen met mensen die aanwezig zijn. Als uw interesse is gewekt, dan mag u gedurende een maand een iPad lenen om te oefenen en te ervaren of het iets voor u is. Daarvoor zijn 10 iPads beschikbaar waarvan de aanschaf mogelijk is gemaakt door een subsidie van de Stichting Ondersteuning Zorg en Welzijn Zeist.
Ook wordt aandacht gegeven aan het gebruik van de smartphone nl de Apple iPhone 5

Geen verplichtingen
Na een maand levert u de iPad weer in. U kunt dan eventueel via AMAC Centre in Zeist (Slotlaan) een iPad bestellen en gebruik maken van de daarbij behorende service en ondersteuning. Het hoeft natuurlijk niet: u bent tot niets verplicht.

iPad coaches
De cursussen worden gegeven door de iPadcoaches: Peter van der Arend(docent), Miep Nootebos, Klaas Bloem, Peter Cornelissen, Ellen Budelman en Marly Delorme.

Informatie
Voor iPad cursus informatie kunt u bellen met Emmy Janssens, ledenadministratie ASZ: 0308788946 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.