diamagazine

Text Size

facebook Volg ons en blijf op de hoogte!

iPad-cursus

Door de nieuwe Corona maatregelen van het kabinet heb ik na overleg met onze klankbordgroep (Peter A, Peter C, Emmy J, Hans B en Paul V) van ons iPad team Zeist besloten om al onze iPad cursussen in oktober, november en december te annuleren. Ik begrijp dat deze beslissing voor onze 80 deelnemers zeer teleurstellend is en ook voor ons want we zijn weer goed bezig geweest in september ondanks alle beperkingen. Onze veiligheid maatregelen en beschermende middelen hebben goed gewerkt.Ik hoop dat deze ingrijpende maatregelen het Corona virus kan onderdrukken tot een aanvaardbaar niveau om begin 2021 weer te beginnen met onze iPad cursussen. Onze deelnemers heb ik per mail en post op de hoogte gebracht vaan deze annuleringen.Blijf gezond en graag tot ziens in 2021.

iPad-herhalingscursus

 Door de ingrijpende maatregelen van het kabinet om het Corona virus te bestrijden zijn we genoodzaakt om de herhalingscursus in oktober en de iPad cursus te annuleren mede omdat het Parochie Centrum tot half november gesloten is. Voor u en ons iPad team is dit allemaal zeer teleurstellend en we hopen dat met deze maatregelen het coronavirus onderdrukt kan worden. Als dit allemaal lukt dan starten we weer in het voorjaar 2021.
Zodra we weer gebruik kunnen maken van het Parochie Centrum bericht ik u per mail over de data in jan,feb of maart. Deelnemers die nog niet over een mail adres beschikken krijgen bericht via de post. Blijf gezond en hou vol in deze barre tijden. Mocht u nog vragen hebben over deze opschorting van de cursus dan kunt mij altijd bellen ook met iPad problemen nl: 030-6918535.

Met vriendelijke groet mede namens het iPad Zeist,
Peter van der Arend
Voorheuvel 25e
3701JA.  Zeist