diamagazine

Text Size

facebook Volg ons en blijf op de hoogte!

Bridge: Nieuwe starters cursus

Misschien heb je weleens van vrienden, kennissen gehoord dat ze bridgen of heb je zelf overwogen om te gaan bridgen. Maar wat is dat nu precies, ‘bridge’?

Bridge is een boeiend en uitdagend kaartspel dat je samen met een partner speelt. Bridge wordt vaak gespeeld op een club, maar het kan ook thuis met vrienden. Of op vakantie, want bridge is over de hele wereld populair.

Vorig jaar is ASZ gestart met een bridgecursus voor beginners. Voorop stond speelplezier en gezelligheid. De cursus is een groot succes geworden. Aan het eind van de cursus had iedereen de basis principes onder de knie. Een aantal heeft ook meegedaan aan een bridgedrive bij een echte bridgeclub. De zestien deelnemers zijn allen doorgegaan naar de vervolgcursus. Vanwege corona is de vervolgcursus onderbroken en wordt deze in september en oktober afgerond.

Daarna is er weer ruimte voor een nieuwe starters cursus. (Corona proef) Er staan inmiddels zeven mensen op de voorlopige deelnemers lijst. Er is nog ruimte voor vijf personen.

Start: 26 oktober ( totaal 15 lessen). De cursus wordt gegeven op maandag middag van 13.30 tot 16.30 uur. De kosten inclusief lesboeken bedragen € 50,- (huisgenoten 50% korting).

Bridge is een spel, een spel moet serieus en leuk zijn, dus bridgelessen zijn derhalve ook leuk. Al vanaf les één zit je met de kaarten in de hand en leer je het spelenderwijs. Wilt u beginnen met bridge, neem dan contact op met Ton van Rijnsoever 030 692 05 35 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..